Jídelní lístek

Prohlédněte si naše menu

USA - Black Angus shoulder steak
Australské steaky plemene Black Angus dodávané z farmy Jack's Creek se vyznačují perfektní kvalitou. Tato farma se stala několikrát za sebou nejlepším dodavatelem světových steaků. Díky krmení skotu pšenicí, získává maso svou typickou chuť a šťavnatost.
NAMIBIE - Flank steak (PUPEK)
Plochý sval, stařený mokrou metodou. Díky hustotě masa má výraznou chuť a minimum tuku.
ARGENTINA - Rump steak
Skot se celoročně pase pod širým nebem na zelených pastvinách. Díky bohaté vegetaci nepotřebuje argentinské hovězí žádné potravinové doplňky ani růstové hormony. Argentinské steaky mají výraznou chuť a jsou velmi šťavnaté.
Skotsko - Aberdeen angus
Toto masné plemeno skotu pochází původně ze severovýchodního Skotska, kde bylo vyšlechtěno již v 18. století. Jedná se o vysoce kvalitní maso se specifickou chutí, které je ideální ke kulinářskému zpracování. Dosahuje vysokého stupně mramorování a vyznačuje se křehkostí, jemností a šťavnatostí. Maso pochází z domácích farem a zraje v našich zracích skříních přibližně 40 – 60 dní.
ČESKO - WAGYU STEAK
Wagyu – japonský národní poklad, v překladu JAPONSKÝ SKOT, pocházející z kmene Tajima, se dnes již chová po celém světě. V České republice se jeho chovem zabývá pan Müller, který je naším výhradním dodavatelem. Tento druh skotu je považován za nejvzácnější a nejkvalitnější plemeno ze všech. Jeho maso se vyznačuje vysokým podílem tuku (mramorováním), díky kterému má velmi intenzivní chuť, 
a proto je jedním z nejdražších hovězích mas na světě. Dle přísných světových kritérií se maso řadí do tříd od 1 – 12. U nás můžete s hrdostí ochutnat třídy 6 – 8.

Jídelní lístek

PŘEDKRMY

100g Hovězí tatarák z Chuck tender (Irsko) s topinkami, parmezán – 242 Kč

100g Anglický roastbeef, bagetka – 189 Kč

 

NAŠE VÝROBKY

100g Paštika Pana domácího s čerstvým chlebem, cibule – 108 Kč

300g Prkénko našich uzených výrobků, čerstvý chléb – 226 Kč

0,3l Škvarkovka Pana domácího, čerstvý chléb, cibule – 119 Kč

POLÉVKY

0,25l Zelňačka, uzené, klobáska, maso, creme fraiche, pečený brambor – 59 Kč

0,25l Česneková s naším uzeným masem, sýrem a s opečeným chlebem – 59 Kč

0,25l Kuřecí vývar s masem a nudlemi, játrové knedlíčky – 59 Kč

SPECIALITY

100g Hovězí tatarák z Chuck tender (Irsko) s topinkami – 242 Kč

180g Anglický roastbeef na listovém salátku, naše hranolky – 329 Kč

300g Marinovaná krkovička podávaná na kovbojském lůžku (kukuřice, cibulka, fazole, anglická slanina) – 325 Kč

180g Medailonky z panenky na bazalkové omáčce, naše hranolky – 299 Kč

180g Vepřová panenka na pepřové omáčce, naše hranolky 299 Kč

180g Trhané vepřové maso na listovém salátku, přelité silnou šťávou, naše hranolky – 289 Kč

300g Krkovička na hříbkovém ragů, naše hranolky – 315 Kč

180g Filírovaná vepřová kýta, pepřová omáčka, sedlácký brambor – 305 Kč

180g Kuřecí prsíčko, parmezánová omáčka, bramborové noky – 286 Kč

250g Restované bramborové noky, houbová omáčka, parmezán – 286Kč

Seznam alergenů je dostupný na vyžádání u obsluhy.

STEAKY
WET AGER

BLACK ANGUS SHOULDER STEAK (USA)
Jedná se o maso z přední plece, bez kosti, stařené mokrou metodou, jemně prorostlé tukem. Doporučujeme především pro dámy.

200g USA Black Angus ……………………………………………………………………… 542

FLANK STEAK – PUPEK (NAMIBIE)

Plochý sval, stařený mokrou metodou. Díky hustotě masa má výraznou chuť
a minimum tuku.

100g Namibie Flank steak ……………………………………………………………………… 199

RUMP STEAK, RIB EYE (ARGENTINA)

Argentinské steaky jsou stařené mokrou metodou a zrají po dobu přepravy ve speciálně upravených lodích. 

300g Argentina Rump steak……………………………………………………………………… 602

300g Argentina Rib Eye steak ……………………………………………………………………… 662

WAGYU STEAK (ČESKO)

Wagyu steak je nejkvalitnějším masem na světě, má vysoký podíl tuku (mramorování) a velmi intenzivní chuť. 

150g Česko filírovaný Tender ………………………………………………………………… 1290 Kč

(zelenina na másle, fazolky v anglické slanině a pečený brambor s creme fraiche)

STEAKY DRY AGER

RIB EYE STEAK 

Vysoký roštěnec s kostí, lehce mramorovaný, díky kosti má intenzivní chuť.

100g Česko Rib Eye steak ……………………………………………………………………..214 Kč

STRIP LOIN
Nízký roštěnec s kostí, křehký a šťavnatý.

100g Česko Strip Loin steak …………………………………………………………………… 205 Kč

T-BONE
 Jedná se o dvě strukturovaná odlišná masa dělená kostí. 

100g  Česko T-bone steak ……………………………………………………………………… 236 Kč

VEPŘOVÝ T-BONE
Velmi jemná a odlišná chuť od klasického vepřového masa s kostí. Doporučujeme vyzkoušet.

100g  Česko vepřový T-bone steak …………………………………………………………… 139 Kč

Pikantule

600g Pikantule s kuřecím masem a balkánským sýrem 188 Kč

(kuřecí maso, americké brambory, balkánský sýr, sýr eidam, česnek, smetana, bazalka) 

600g Pikantule s kuřecím masem a nivou 188 Kč

(kuřecí maso, americké brambory, niva, sýr eidam, česnek, smetana) 

600g Pikantule s kuřecím masem, slaninou a zelím 188Kč

(kuřecí maso, americké brambory, anglická, zelí, česnek, smetana, sýr eidam)

Saláty

200g Zeleninový salátek s kuřecími nugetkami (hořčicovo-medový dresing) 189 Kč

600g Grilované kuřecí prsíčko na zeleninovém salátku se směsí semínek 235 Kč

Pro děti

100g Smažený kuřecí řízek s vařeným bramborem 139 Kč

Dezerty

Dle denní nabídky.

(aktuální nabídku Vám sdělí naše obsluha)

 

Přihlásit