Jídelní lístek

Prohlédněte si naše menu

USA - Black Angus shoulder steak
Australské steaky plemene Black Angus dodávané z farmy Jack's Creek se vyznačují perfektní kvalitou. Tato farma se stala několikrát za sebou nejlepším dodavatelem světových steaků. Díky krmení skotu pšenicí, získává maso svou typickou chuť a šťavnatost.
NAMIBIE - Flank steak (PUPEK)
Plochý sval, stařený mokrou metodou. Díky hustotě masa má výraznou chuť a minimum tuku.
ARGENTINA - Rump steak
Skot se celoročně pase pod širým nebem na zelených pastvinách. Díky bohaté vegetaci nepotřebuje argentinské hovězí žádné potravinové doplňky ani růstové hormony. Argentinské steaky mají výraznou chuť a jsou velmi šťavnaté.
Skotsko - Aberdeen angus
Toto masné plemeno skotu pochází původně ze severovýchodního Skotska, kde bylo vyšlechtěno již v 18. století. Jedná se o vysoce kvalitní maso se specifickou chutí, které je ideální ke kulinářskému zpracování. Dosahuje vysokého stupně mramorování a vyznačuje se křehkostí, jemností a šťavnatostí. Maso pochází z domácích farem a zraje v našich zracích skříních přibližně 40 – 60 dní.
ČESKO - WAGYU STEAK
Wagyu – japonský národní poklad, v překladu JAPONSKÝ SKOT, pocházející z kmene Tajima, se dnes již chová po celém světě. V České republice se jeho chovem zabývá pan Müller, který je naším výhradním dodavatelem. Tento druh skotu je považován za nejvzácnější a nejkvalitnější plemeno ze všech. Jeho maso se vyznačuje vysokým podílem tuku (mramorováním), díky kterému má velmi intenzivní chuť, 
a proto je jedním z nejdražších hovězích mas na světě. Dle přísných světových kritérií se maso řadí do tříd od 1 – 12. U nás můžete s hrdostí ochutnat třídy 6 – 8.

Jídelní lístek

Přihlásit