Příběh Pana domácího

Jsme jedinou restaurací ve Zlíně, která se zabývá stařením hovězího masa, vlastní pražírnou kávy a vinným salónkem.Tím se pro Vás otevírají nespočetné možnosti, jak strávit chvíle právě u nás:
Maso zraje v našich stařících skříních, které jsme speciálně přivezli z Itálie a které můžete vidět v naší restauraci.
Nejdůležitější částí procesu při přípravě toho nejlepšího steaku je nechat flák masa po ugrilování odpočinout! To je důvod, proč příprava steaků trvá déle.
Zjistil jsem, že steaky jsou jako víno — čím déle zrají, tím jsou lahodnější. Člověk se jimi musí projíst, aby si našel ten, který pro něj bude tím pravým prožitkem. Proto pro Vás připravujeme steaky, které zrají v našich skříních minimálně 40 dní.
Můžete se těšit na:
Sklípek pana domácího

Salón vín
Rodinná pražírna
Co se o nás povídá
Rodinná oslava - skvělé steaky, řízečky, tatarák atd., příjemné prostředí a neskutečně ochotný a příjemný personál. Vřele doporučuji. Určitě se budeme vracet.
Velmi příjemné posezení ve stylové restauraci. Kdybych měl ve Zlíně turistům doporučit opravdu kvalitní a velmi chutné jídlo, bylo by to právě U pana domácího 👍