O našem konceptu

Příběh Pana domácího

Jsme jedinou restaurací ve Zlíně, která se zabývá stařením hovězího masa, vlastní pražírnou kávy a vinným salónkem.Tím se pro Vás otevírají nespočetné možnosti, jak strávit chvíle právě u nás:

Maso zraje v našich stařících skříních, které jsme speciálně přivezli z Itálie a které můžete vidět v naší restauraci. 

Nejdůležitější částí procesu při přípravě toho nejlepšího steaku je nechat flák masa po ugrilování odpočinout! To je důvod, proč příprava steaků trvá déle. 

Zjistil jsem, že steaky jsou jako víno — čím déle zrají, tím jsou lahodnější. Člověk se jimi musí projíst, aby si našel ten, který pro něj bude tím pravým prožitkem. Proto pro Vás připravujeme steaky, které zrají v našich skříních minimálně 40 dní. 

Můžete se těšit na:

Sklípek pana domácího
je Vem náš salón malý nebo dáváte přednost sklípkům? Navštivte náš sklípek nedaleko Zlína
Více informací ZDE
Salón vín
Najdete u nás ty nejoceňovanější vína v České Republice, můžete využít i našeho someliéra při řízenou i neřízenou degustaci.
Více informaci zde
Rodinná pražírna
Jsme milovníci kávy a svým zákazníkům chceme nabídnout ten nej servis na který každý den dohlížíme.
Více o pražírně ZDE
uneven_bg_2

Co se o nás povídá

Těšíme se na vaši návštěvu

Udělat si rezervaci Prohlédnout si menu
Přihlásit