Jídelní lístek

Prohlédněte si naše menu

USA - Black Angus shoulder steak
Australské steaky plemene Black Angus dodávané z farmy Jack's Creek se vyznačují perfektní kvalitou. Tato farma se stala několikrát za sebou nejlepším dodavatelem světových steaků. Díky krmení skotu pšenicí, získává maso svou typickou chuť a šťavnatost.
NAMIBIE - Flank steak (PUPEK)
Plochý sval, stařený mokrou metodou. Díky hustotě masa má výraznou chuť a minimum tuku.
ARGENTINA - Rump steak
Skot se celoročně pase pod širým nebem na zelených pastvinách. Díky bohaté vegetaci nepotřebuje argentinské hovězí žádné potravinové doplňky ani růstové hormony. Argentinské steaky mají výraznou chuť a jsou velmi šťavnaté.
Skotsko - Aberdeen angus
Toto masné plemeno skotu pochází původně ze severovýchodního Skotska, kde bylo vyšlechtěno již v 18. století. Jedná se o vysoce kvalitní maso se specifickou chutí, které je ideální ke kulinářskému zpracování. Dosahuje vysokého stupně mramorování a vyznačuje se křehkostí, jemností a šťavnatostí. Maso pochází z domácích farem a zraje v našich zracích skříních přibližně 40 – 60 dní.
ČESKO - WAGYU STEAK
Wagyu – japonský národní poklad, v překladu JAPONSKÝ SKOT, pocházející z kmene Tajima, se dnes již chová po celém světě. V České republice se jeho chovem zabývá pan Müller, který je naším výhradním dodavatelem. Tento druh skotu je považován za nejvzácnější a nejkvalitnější plemeno ze všech. Jeho maso se vyznačuje vysokým podílem tuku (mramorováním), díky kterému má velmi intenzivní chuť, 
a proto je jedním z nejdražších hovězích mas na světě. Dle přísných světových kritérií se maso řadí do tříd od 1 – 12. U nás můžete s hrdostí ochutnat třídy 6 – 8.

Jídelní lístek

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Přihlásit