Jedná se o maso z přední plece, bez kosti, stařené mokrou metodou, jemně prorostlé tukem. Doporučujeme především pro dámy.
NAMBIE – Flank steak (PUPEK)
Plochý sval, stařený mokrou metodou. Díky hustotě masa má výraznou chuť a minimum tuku
Argentina – Striploin
Argentinské steaky jsou stařené mokrou metodou a zrají po dobu přepravy ve speciálně upravených lodích.
Argentina – Rib Eye
Argentinské steaky jsou stařené mokrou metodou a zrají po dobu přepravy ve speciálně upravených lodích.
ČESKO – WAGYU STEAK
Naše steaky a zákaznící?
Jaroslava Hromadova Google
Rodinná oslava - skvělé steaky, řízečky, tatarák atd., příjemné prostředí a neskutečně ochotný a příjemný personál. Vřele doporučuji. Určitě se budeme vracet.
Michal MrnuštíkGoogle
Velmi příjemné posezení ve stylové restauraci. Kdybych měl ve Zlíně turistům doporučit opravdu kvalitní a velmi chutné jídlo, bylo by to přávě U pana domácího.